T. ä. n. v. u. o. a. i. e. t. m. h. l. w. -. j. p. y. s. A. r. k. ,. O. ö. 6. S. d. L. J. b. Y. ). H. P. 5. 1. 7. I. K. g. (. E. 3. R. V. 2. c. 0. /. N. M. D. t l
Lisukkeeksi ja koristeeksi paahdoin pannulla vielä kurpitsansiemeneniä (jotka kätevä emäntä olisi ottanut suoraan kurpitsasta) mutta itse ajattelin päästä helpolla ja ostin ne suoraan kaupasta kuten paahdetut sipulitkin
PaahdetutkurpitsansiemenetKurpitsan siemeniäoliiviöljyäsuolaa kanelianeilikkaainkivääriä Huuhtele siemenet, niin että niissä ei ole enää yhtään lihaa tai rihmastoja kiinni
Kurpitsansiemenet oli tietysti myös pakko käyttää ja paahtaa. Lisää kurpitsansiemenet ja suola. Myskikurpitsaa tuli kerralla ostettua vähän reilummin ja sitä riittikin salaatin lisäksi keittoonkin
PAAHDETUT KIKHERNEET. Näin paahdettujen kikherneiden ohjeen Pirkka-ruokalehdessä. jokin aika sitten. Idea oli mielestäni kiva, joten päätin kokeilla sitä ja
Uunissa makeutuneet punajuuret ja paahdetut mantelilastut sopivat hyvin joulusesongin makumaailmaan. Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi
Kurpitsaohjeita ei koskaan voi olla liikaa. etenkin näin syksyisin, ja kun näin Ottolenghin ihanan kurpitsaohjeen niin tiesin että sitä piti kokeilla ja pian
- suolaa & pippuria. Aamu alkoi hieman ankeasti ja päätä jomotti sekä nokka valui. Plää. Muistin, että suunnittelin tämän päivän ruuaksi sosekeittoa ja sopivasti pöydällä odottelikin myskikurpitsa, jonka olin melkein unohtanut kokonaan
Voi kuinka paljon pidänkään paahdetuista perunoista. Rapea maukas kuori, pehmeä sisus, kevyt suolaisuus ja rasvaisuus koukuttavat syömään vielä yhden perunan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.