No niin, tässähän tämä ohje jota lupailin jo kauan sitten. D Tähän voisin nyt siteerata erään kurssini opettajaa, jolle palautin opintopäiväkirjani muutaman päivän myöhässä
E. n. o. l. e. t. h. y. p. r. i. s. ä. u. k. a. v. N. m. j. L. g. -. d. ö. f. S. ). 5. 0. 1. K. 3. 7. 8. /. 2. R. ,. (. H. b. 4. P. Y. V. w. &. M. G. I. O. T. 5 l. d l. t l
Paistettu riisi säilötyillä teelehdillä ja paahdetulla valkosipulilla majapaikkani aamiaisella. Vajaassa viikossa ei ehdi kuin hieman tutustumaan burmalaiseen kasvisruokaan, varsinkin kun kävin vain Yangonissa
Sen muistan kuitenkin, että olin saanut joltain kaveriltani kasan joitain lapsiperhevauvalehtiä (kuka näitä nyt muistaa ja kuka näistä nyt ottaa selvää) ja yhdessä oli ohje "Toimii aina-linssipata"
B. o. r. s. c. h. k. e. i. t. m. a. n. l. -. u. j. ä. v. g. 3. ö. y. p. 1. /. 4. 5. (. ). 2. 6. d. P. ,. K. V. b. x. L. A. f. J. S. E. / l. r k. d l. t l. m i
Kalsium, kalsium. Siitä puhe mistä puute. Vai miten. Kun syö pääsääntöisesti pelkkää kasvisruokaa ja harrastaa tätä äärimmäisen ilotonta ja väritöntä ruokavalionatsismia, yksi yleisimmistä saamani kysymyksistä on, että ööh, mistä sä luulet saavas kalsiumia
Välillä vähän erilaisempaa postausta reseptien rinnalle. Monet sekasyöjät miettivät, miten kasvisruokailu onnistuu seitsemänä päivänä viikossa, varsinkin nyt, kun Lihaton lokakuu on taas alkamassa
Voileipäkakkua en olekkaan koskaan aiemmin tehnyt, ja se roikkuikin pitkään tehtävälistallani. Lähtötilanne oli siinä mielessä haastava, että en ole koskaan syönyt kasvisvoileipäkakkua, ja liha- ja kalaversioitakin olen syönyt viimeksi yli 6 vuotta sitten
Olen löytänyt tämän aikanaan Kauneus ja Terveys-lehdestä jossa se oli nimetty marokkolaiseksi linssipadaksi mutta en ole vuosien saatossa vielä hiffannut mikä kohta ruuassa olisi marokkolaista, mun tekemänä olkoon pelkkä linssipata
Linssipata. Kuningatar Saba on tarjonnut viimeaikaisista ravintoloista ehkä mieleenpainuvimmat maut, ja yritimme itse päästä samoille linjoille tämän linssipadan kanssa
350g linssejä (vihreitä tai punaisia)4 keskikokoista sipulia4-5 valkosipulinkynttä800g tomaattimurskaa1 kanelitanko tai kaneliasuolaa2-3 rkl valko- tai punaviinietikkaa (voi jättää poiskin, mutta maku on hyvin erilainen)Keitä linssejä n
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.