Et hei maksamuhennoksella päällystettyä banaanisalaattia ottais? Kurkistus 70-luvun keittiöön 70-luvusta puhuttaessa mieleeni tulevat ananaksella koristellun porsaanleikkeen lisäksi aina katkarapu-avokadococktailitSavusuolaa
Rapuja lasissa ja broileria vartaassa; Kotikolossa tuoksuu retroruokailu Pikku-Kokki täytti taas viikkoja, joten me vanhemmat saimme hyvän syyn valmistaa maukkaan aterian. Popsimme siis muutaman ruokalajin verran herkullisuuksia, mutta mitä tekikään päivänsankari Tunnelmallisia makuja
Pitakolmiot brunssille Palatakseni ajassa vähän taaksepäin ja pääsiäiseen. Tässä viimeinen brunssiohje, eli pitakolmiot. Jotakin leipää piti brunssille keksiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.