Katkarapu-, kinkku- tai papukeitto
Kotiliesi.fi
Kotiliesi.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 purjo
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 sellerinvartta
  • 2 porkkanaa
  • 200  gvalkokaalia
  • rklrypsiöljyä
  • 4 perunaa
  • noin 1 lkasvislientä
  • 1-2 tlProvencen yrttisekoitusta
  • 400  gsäilöttyjä tomaatteja
  • 1-2 rkltomaattipyreetä
  • 300  gpakastettuja katkarapuja
  • 1-2 rklchilikastiketta
  • 2  rkltuoretta tilliä
  • 300  gpalvikinkkua
  • ½ tlvastarouhittua pippuria
  • 2  rkltuoretta persiljaa
  • 300  gkypsiä valkoisia papuja
  • 1  tljauhettua korianteria
  • tljeeraa
  • 2  rkltuoretta lipstikkaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.