Sekoita sekaisin maitotuotteet ja lisää kinkku-kurkkusilppu ja maissit. Kostuta ja käännä ylimääräiset kelmut voileipäkakun päälle tai tarvittaessa lisää hieman kelmua suojaamaan voileipäkakkua
Sekoita sekaisin maitotuotteet ja lisää kinkku-kurkkusilppu ja maissit. Kostuta ja käännä ylimääräiset kelmut voileipäkakun päälle tai tarvittaessa lisää hieman kelmua suojaamaan voileipäkakkua
Taikina. purjosipulia tai kevät sipulia. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Anna taikinan kovettua jääkaapissa suorakaiteen muotoiseksi taputeltuna kelmun sisällä
Minä koitan ja yritän nyt tosissani syödä iltaisin vähän kevyemmin. 500g kuorellisia katkarapuja (tai 200g kuorittuja). 1 paprika (keltainen). 500g kuorellisia katkarapuja (tai 200g kuorittuja). 1/2 kurkku 1 paprika (keltainen)
- 2 dl 7% kasvisrasvasekoitetta taikka sitten ihan kermaa. Nyt massussa lepää herkkuruokaa, sillä kampasimpukat päätyivät sinne pannun ja muutaman muun toimenpiteen kautta suit sait sukkelaan
O. m. a. i. k. -. l. t. j. ä. e. n. r. S. p. h. v. d. s. L. (. o. u. ,. y. ). T. J. A. b. E. H. N. ö. M. K. W. C. P. g. 1. 9. 8. I. B. R. c. 4. 0. 2. 5. 3. 6. Y. €. ". V. f. x. w. '. G. z. D. q. t l
Voitele vuoka ja painele taikina vuokaan ja reunoille. 1 keltainen paprika. Maisema on vaihtunut harmaaksi, mutta mieli siintää kuusikon juurilla ja lämpöisillä hiekkarannoilla
Tässä ohjeessa yhdistyy kolme makua, jotka rakastavat toisiaan. fenkoli, katkaravut ja appelsiini. Makea, parfyyminen ja hieman aniksinen fenkoli on hyvä kumppani makeille katkaravuille
Valmistin ne nopeasti kotiintulotouhujen lomassa niin ranskalaisittain kuin kykenin. Huomenna pääsemme taas kisaan mukaan kunnolla ja toivoakseni löytyy jotain hyvää ranskalaiskokkailuakin lautasille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.