Katkaraputempuratäytteiset riisipallot ja marinoitu salaatti eli tenmusu ja namasu
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Riisi
  • 3 desiä tummaa puuroriisiä
  • 3½ dl vettä
  • ½ tl (yrtti)suolaa
  • Jättikatkaraputempura
  • 12 kuorittua jättikatkarapua
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 dl kylmää vettä
  • 1½ dl täysjyvävehnäjauhoja
  • ½ kananmuna
  • Kastike
  • 3 rkl soijaa
  • 2 rkl miriniä
  • ½ tl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.