Saan paljon kysymyksiä siitä, miten mokkapalat saa leikattua näin siististi. Mokkapalat on kyllä sellainen ikisuosikki jo lapsuusajoilta, johon ei voi koskaan kyllästyä ♥
Vaikka ei pehmeäksi keitetystä parsakaalista kauheasti riittänyt töitä hampaille, niin vähemmän mausteiset palaset tasapainottivat mukavasti tulista keittoa
Meitä ei kauheasti tarvitse innostaa kukkakaalitalkoisiin. Suomessa on ollut menossa nyt kukkakaalitalkoot, koska kolean kesän vuoksi sato valmistui yhtäaikaa
Jos sinulla on kysymyksiä valmennusta koskien, niin toivon, että jättäisit kysymyksesi tähän ketjuun, jolloin muutkin voivat hyötyä kysymyksistä ja vastauksista eikä mun tarvitse käyttää aikaa vastaamalla samoihin kysymyksiin jokaiselle yksityisesti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.