Kaurainen vanilja-raparperipiirakka
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kaurainen vanilja-raparperipiirakka
  • 9 palaa
  • Pohja
  • 3 dl kauramaitoa
  • 2 rkl maidotonta margariinia
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 3½ dl (täysjyvä)spelttijauhoja
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • Täyte
  • 1 prk/200g kaurafraichea
  • 1 dl kaura/soijajugurttia
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 1 lusikankärjellinen vaniljansiemeniä
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • Lisäksi
  • 2-3 raparperinvartta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.