Tai iltapalalla, kun tekisi mieli jotain teen kanssa, mutta kaapista ei löydy mitään. Nämä sämpylät on pelastanut meidät monesti aamuisin, kun ei leipää enää ole kaapissa
Kun olet valmis leipomaan sämpylät, nostele taikinaa kahden lusikan avulla leivinpaperille kasoiksi, huiskaise päälle vähän jauhoja ja tee viillot veitsellä päälle
Resepti on helppo, koska taikinaa ei varsinaisesti tarvitse vaivata, eikä kohottaakaan kuin kerran. Teemun ylistämällä fantastinen leipä ohjeella todellakin valmistuu herkulliset sämpylät
Tämä on vähän kun tieteellinen koe, olen tahtonyt tehdä hyvin löysää taikinaa jo pitkään. Seuraavaksi pitää varmaan koittaa jotain ciabattaa johon tulee lähes saman verran vettä kun jauhoa sillä tämä on ihan järkky hyvä
E. n. m. u. i. s. t. a. k. e. o. l. r. j. ä. p. y. ö. ,. v. h. Y. d. 2. g. 1. 6. J. (. ). K. T. à. M. 5. -. 0. %. F. b. H. 3. V. L. '. C. P. S. I. 7. ) l. t l. d l
Sekoita jauhot taikinaan pikkuhiljaa. Aamulla on niin mukavaa, kun vain saa laittaa sämpylät pellille ja päästä herkuttelemaan heti tuoreilla sämpylöillä ja saa laittaa sitten muut uuniruoat lämpimään uuniin muhimaan
Koska taikinan nesteenä on maito, ottavat sämpylät paistopintaa paljon helmpommin mitä vesipohjaiset sämpylät, joten vahtaa uunia, ettei sämpylöistä tule liian tummia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.