Tällä hetkellä parastakasvisruokaa omassa keittiössä ovat erilaiset pullat, pihvit ja letut, joihin kasviksia saa upotettua raasteina lähes huomaamatta
Tänään kokeilin tehdä Intialaista ruokaa alusta asti ihan itse. Olen pari kertaa tehnyt kanacurrya valmismaustepussista ja herkutellut sitä myös intialaisessa tai oikeastaan nepalilaisessa ravintolassa
Oikein mukavaa, maaliskuista huomenta päivää. Viime viikolla kerroin, kuinka kuukauden ajan erityistarkkailen syömisiäni, liittyen kolesteroliin ja omaan hyvinvointiin
Pahoittelen pitkää bloggaustaukoa. Viime aikoina ei ole riittänyt paukkuja reseptien etsimiseen tai keksimiseen, vaan olen kierrättänyt keittiössäni samoja vanhoja
Heei c. Tiistaina Minea, eli kaverini tuli meille. Meillä oli suunnitelmissa koota vähän ajatuskarttaa tulevaa englannin tunnin esitelmää varten, joka me tehdään siis yhdessä
VALMISTUS. 1. Keitä ensin spagetti paketin ohjeen mukaan ja laita valumaan lävikköön. Suolan lisääminen kiehuvaan keitinveteen juuri ennen pastan lisäämistä tuo
Pannari on yleensä pahaa. Siinä on liikaa kohoumia ja kohoumat on yleensä vähän palanu. Tällä ohjeella tehdyn pannarin jälkeen jouduin tosin muuttaan mielipiteeni
1. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä. 2. Lisää ruokakermat ja thai currytahna keitä pari minuuttia. 3. Lisää 3 dl vettä, pikanuudelit maustamisvalmisteineen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan
Olen tehnyt tällä nyt joka päivä ruokaa, kun se on niin helppoa. Lehtiä ja tuoreita yrttejä ja mausteita kannattaa suosia, mutta niiden maku voi tuntua voimakkaammin kuin ruokaa normaalisti valmistaessa
Olemme Herra Raadelman kanssa valmistaneet lukuisia kertoja pizzaa, monesti löytäneet mielestämme parhaat makuyhdistelmät ja sitten jossakin vaiheessa tympiintyneet viritelmiimme
Äitini väittää aina, ettei hän ole kovin kaksinen ruoanlaittaja. Olen erimieltä. On totta, ettei hän ole kovin innokas kokki, mutta kaikki mitä hän tekee on aina erittäin maukasta
Uunifetaa on nyt hehkutettu ruokablogeissa – eikä syyttä. Miten niin tavallisesta elintarvikkeesta voikin tulla hillittömän herkullista ihan vain kuumentamalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.