Ei tarvitse enää mennä kebab-paikkoihin ostamaan kebabia. Ja toki fiilistellä lauantai-iltaakotona. - ota jauheliha huoneenlämpöön ja kun se on huoneenlämpöistä sekoita siihen mausteet
-. -. O. o. n. t. e. h. y. i. p. a. r. k. v. u. d. s. b. ä. m. j. I. l. ,. ö. w. c. T. (. ). ". E. K. B. A. 2. g. 1. 7. %. 0. ½. 5. f. J. 4. V. S. …. 3. F. /. N. +. L. U. k g. d l. t l
bbq-mausteella maustetun kermaviilin, aiolin tai muun vastaavan sekä salaatin kanssa. Aloitetaan uskomattoman hauskoilla ja hyvillä pekoniin käärityillä lihamurekkeilla, eli kebabit pekonilla
Koska se kannustaa kokeilemaan näitä homemade -versioita. Vaikka raaka-aineet sinänsä voidaan luokitella löysällä pipolla ei paleoksi, mutta paleoystävällisiksi kuitenkin, niin lopputuotetta en kyllä kykene oman, löysimmänkään luokittelun mukaan pistämään edes semipaleoon
2 dl turkkilaista jogurttia. 1 dl täysmajoneesia. 1 valkosipulin kynsi. 1 tl kuivattua minttua. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä muutama tunti jääkaapissa ennen nauttimista
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. u. n. e. k. a. r. m. i. s. t. o. h. ,. y. ä. j. p. J. l. v. d. N. ö. P. L. O. Y. S. g. 2. 5. 0. 1. 7. (. ). w. b. +. V. Ä. H. T. A. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. e. i. d. ä. n. p. r. h. s. o. k. t. a. v. y. m. ,. j. u. l. (. ). L. ö. c. g. A. I. J. /. K. T. B. f. b. E. N. V. Y. O. 2. 0. 5. H. S. P. x. R. U. 3. Ä. D. 1. 4
-. -. -. -. S. i. p. a. n. o. h. r. m. t. e. l. u. k. v. s. ä. ,. R. j. y. z. N. T. K. G. d. ö. M. P. f. b. J. (. 2. á. 1. c. ). 0. g. ½. A. L. V. 5. d l. t l
Olin tehnyt kebabia jo ennenkin, ohje löytyy täältä KLIK. Kebabliha. Vuole täysin kylmästä kebabista ohuita siivuja juustohöylällä tai terävällä veitsellä
Lammasta pakastimen uumenista ei löytynyt, mutta kaivoimme edellisenä iltana Atrian Bravuuri-sarjan Pulled beef -lihaköntin jääkaapin puolelle sulamaan – siitä valmistettaisiin jotain seuraavana päivänä
Lisäksi oli röstiperunoita, jotka olivat tehty Peggyn Pieni Punainen Keittiö -blogin ohjeella (ohje Wellingtonin alla) ja serkun omat punaviinikastikeet
Tän helpommaksi ei jäätelön tekeminen itse kotona muutu. Kun bongasin tän ohjeen Annin Uunissa blogista, jaksoin ja uskalsin itsekkin vihdoin lähteä testaamaan jäätelön tekoa kotona
Kebab -ohjeeseen pääset tästä. Tein toistamiseen kebabia, mutta tällä kertaa iskender mallia. Leikkaa kebab ohuiksi suikaleiksi ja paista ne pannulla voi-valkosipuli seoksessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.