Tammikuun teemana on ollut leipominen lapsille. Väläyttäessäni kuun alussa muutamalla lauseella tulevia päivityksiä, toitte aiheellisesti esiin huolenne poikamaisten teemojen huomioimisesta
Igorin kana on kerännyt kiitosta sekä ylisanoja ympäri blogimaailmaa ja kotikeittiöitä. Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle
Nyt ehkä hieman pelottaa tämä vuolas kehuminen, sillä eihän kaikilla ole sama makumieltymys kuin minulla, mutta ainakin meikäläiseen kakku osui ja upposi ja paljon keräsi kakku kehuja myös syntymäpäivävierailta
Sain ystävältäni kehuja tästä alun perin My new roots -blogissa julkaistusta reseptistä (josta tässä hieman muunneltu versio), joka on gluteeniton "superleipä"
Kakun sisältä löytyy valkosuklaamousse sekä mustikkamousse, jotka ovatkin yhdet ehdottomista lemppareistani ja keräävät aina kehuja myös muilta syöjiltä
Siellä keksit saivat kehuja ja reseptiäkin pyydettiin. Maailman parhaat sitkeät suklaakeksit. Testailin parisen vuotta sitten Subway-tyylisten keksien tekemistä
Mulla on yksi kansio, johon niitä olen kerännyt ja valmiiksi jaotellut. Nyt kesälomalla ollessa on aina sillon tällön ollut hieman ylimäärästä aikaa ja olen käyttänyt sitä paperisten reseptien läpikäyntiin
Piirakka oli mehevää ja sain siitä kehuja, joten kannattaa tehdä toistekin. Kasvispiirakan nälkä yllätti ja päätin tehdä piirakan parsakaalista ja tomaatista, sillä niitä löytyi jääkaapista
Innostuin viime viikolla leipomaan näiden ihanien ja paljon kehuja keränneiden raparperi-valkosuklaamuffinssien lisäksi raparperimuffinsseja rapealla kaneli-kauramurupäällisellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.