Toissapäivänä instaan postaamani pastan ohjetta kyseltiin, joten ajattelin laittaa ohjeen tännekin. Tämä pasta syntyi ihan mututuntumalla, mutta yritän laitella suurinpiirtein ainemääriä mitä itse käytin
Tammikuu on minulle aina "köyhäilykuukausi", Joulun jäljiltä on usein rahat aika vähissä. Sama tapahtui jälleen, vaikka mielestäni en edes kovin pahasti lahjoihin tuhlaillut
Voisi luulla, että hillojen ja pikkelöityjen kasvisten valmistus on täysin turhaa touhua - mutta maistettuaan itse tehtyä raparperihilloa, tietää ettei paluuta entiseen enään ole ja on täysin koukussa täyttämään purkin toisensa jälkeen
"Ameliemainen" Rachel Koo kokkaa ihanan ahtaassa keittiössään keskellä Pariisia. Tämä näyttää hyvältä kaiken sen kiiltävän ja teräksisen keittiö-helvetti-ohjelma-viidakon keskellä
Minä jätin tällä kertaa isoiksi nupuiksi, mutta sopisihan tähän pienemmäksikin pilkottu kukkis. Meidän keittiössä valmistui taas superhelppoa arkista herkkuruokaa
19 kplValmistusaika n. 2 hKysyin suomalaisilta tutiltani, kuuluvat voisilmäpullat suomalaiseen keittöön ja he vastasivat, että kyllä, koska niitä on leivottu niin kauan kuin he muistavat lapsuuttaan
4-5 annostaValmistusaika 2 tuntia ja 15 minuuttianoin 1 kg porsaan uunilihaa2 keltasipuliamerisuolaakokonaisia mustapippureita4 laakerinlehteänoin 500 g eestiläistä Rakveren mustamakkaraa / sama hyvin voi olla Tapolan mustamakkaraa400 g / 1 rasia hapankaaliasokeriavettäyleisperunoitaPane uuni lämpenemään 240 asteeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.