Koulussa pääsin tällaista herkkua leipomaan kaksin kappalein. Tämä on aivan ihanaa piirakkaa. Varsinkin calvados tuo ihanan erilaisen makusäväyksen, johon en minä ainakaan ole omppupiirakassa tottunut
Tällä jaksolla suoritin seuraavia opintoja. 1 ov Ruotsi1 ov ATK2 ov Fysiikka & kemia4 ov Erityisruokavaliot* * *Ruotsin kurssia jännitin edeltäkäsin aivan älyttömästi, ja pelkäsin miten tulen siitä selviämään ja pääsenkö edes läpi
uunilohi 4% kevyt paksu kermalla (noin 80 ml kahteen annokseen), salaattia. 28 g lo carb protskupatukka, skyr meloni passion rahka, 30 g cashew pähkinöitä. Nana 80 ml kahteen annokseen), salaattia. 28 g l
Pe 8. Moikka taas. Viikko sujui taas kivasti eikä repsahduksia tapahtunut. Alkuviikolla tuli kahteen otteeseen syötyä kiinalaista ruokaa, koska tehtaamme edustajat olivat käymässä Suomessa, ja hehän eivät tavallista suomalaista ruokaa syö
mansikkarahkasmoothie + 1 täysjyväpaahtis ilmakuivatulla kalkkunallaSavusiikaa, vihannkesia ja luomunäkkäri kalkkunallaPerjantai 28. )Naposteluna hedelmä- ja salmiakkikarkkeja noin 80 g, + Taffelin uunirapeat perunalastuja noin 60 g, joissa rasvaa on onneksi vain 8 grammaa. 80 g. 8 g
Satu valitsi juhannusviikon valinnaksi halloumi-juuston. Halloumia olenkin muutamaan otteeseen grillannut ja käyttänyt sitä lisukkeena, mutta en ole sitä mihinkään ruokaan käyttänyt
800 g painoinen lohifile1-1 1/2 tl (ruusu) suolaahieman rouhittua mustapippurian. 800 g. Viikon 6 valinta jäi välistä ja se oli vieläpä oma valitsemani punajuuri
Satu valitsi viime viikon kokkaus-raaka-aineeksi kanan. Kanaa meidän perheessä syödään aika paljon. Harmi, ettei luomukanaa oikein vielä saa, paitsi viime syksynä Stockmannin hulluilta päiviltä pari kokonaista (Ranskasta tuotua
Pingviini valitsi tämän viikon haaste-raaka-aineen, joka oli Chorizo-makkara. Kyseinen raaka-aine on minulle itselle aika tuntematon, en ole sitä kuin pari kertaa käyttänyt
Pitkän ja ihanan kesän jälkeen on alkanut taas se arki. Haudutuspata (esim. crockpot) on uudehko kodinkone Suomessa, mutta mielestäni todella käytännöllinen kiireiseen perheeseen
Se oliki yksi lempiruistani koulussa. Mantelikala on tuttu ruoka kouluajoilta. Helppoa ja herkullista. Sein voi vaihtaa myös vaikka turskaan, loheen tai nieriään
Jännitystäkin on ilmassa, etenkin pienemmällä, jolla on huomenna koulussa vielä Easter Bonnet Parade, jossa täytyisi tepastella hupsu pääsiäishattu päässä kaikkien vanhempien ihasteltavana ja laulaa luikauttaa muutamat pupu- ja tipulaulut ennen kuin pääsee koulunpihalle munajahtiin
Ehkä vanhoissa sitten… Nyt myös ranteeni ovat menneet huonompaan kuntoon ja tavallisten muistiinpanojen sijaan olen alkanut käyttää koulussa läppäriäni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.