Keittokirjasatoa: gluteenitonta , vegaanista, saaristolaista, herkkutattien salaisuuksia, hiprakkaruokaa
Lähi(ö)ruokaa
Lähi(ö)ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 200 g sulatettua margariinia
  • 1 1/2 dl öljyä
  • 2 dl maitoa
  • 5 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 3-4 tl leivinjauhetta
  • 3 tl vanilliinisokeria
  • 2-3 rkl kaakaojauhetta
  • 4 dl
  • 5 rkl sulatettua margariinia
  • 5 rkl vahvaa kahvia
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 15-20 min
  • 4. Kun kuorrutus on kovettunut, leikkaa levystä neliön muotoisia paloja.
  • 1 1/4 dl kikherne
  • 2 tl savupaprikajauhetta
  • 1 tl kasvisliemijauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 1/2 dl vettä
  • 2 tl soijakastiketta
  • 2 litraa vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 1/4 dl soijakastiketta
  • 1/4 dl balsamiviinietikkaa
  • 10-12 kpl
  • 1/2 sipuli silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl kuivattua timjamia
  • 1 tl jauhettua muskottipähkinää
  • 1 1/2 tl chilirouhetta
  • 1 tl maustepippuria
  • 1/2 tl jauhettua inkivääriä
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl sokeria
  • mustapippuria myllystä
  • 1 limetin mehu
  • 3/4 dl rypsiöljyä
  • 6 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 8 dl riisipuuroa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 3 tl kardemummaa
  • 2 tl suolaa
  • 1 l maitoa
  • 220- asteisessa uunissa noin
  • 25 min
  • 1 dl
  • 1 dl vettä
  • 2 dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 6 tuoretta luumua

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.