Pirteänkeltaiset herkut sopivat mainiosti yhteen myös esimerkiksi sitruunalla raikastetun vihreän parsan kanssa, jolloin pikkupurtava muuttuu tyylikkääksi alkupalaksi
Pääsiäisen kunniaksi (ja kurnivan vatsan taltuttamiseksi. Keltaiset tattaririeskat (n. ) leivoin tänään keltaisia tattaririeskoja, jotka käyvät myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville
Tästä syystä olen suhtautunut palluraparkaan varsin ennakkoluuloisesti ja välttänyt lähempää tutustumista - kunnes jouduin taannoin vähän niinkuin pakosti syömään kulhollisen kurpitsakeittoa
Kullankeltaista läpikuultavaa voikukan terälehdistä valmistettua mehua ja voikukkateetä. Tämä mehu valmistetaan samalla periaatteella kuin mustan seljan kukkamehukin, kukkien terälehtien päälle kaadetaan kiehuvaa vettä jonka jälkeen mehu saa viipaloidun sitruunan kanssa vetäytyä seuraavaan päivään
Pääsiäinen lähestyy ja mikäs sen parempi Pääsiäisleivonnainen kuin helppo. Taikina on iso ja. Leivontahetken ajatuksena oli samalla testailla vuoan materiaalin vaikutusta kakun kypsymiseen
Muut tekemäni tahnat löytyvät tämän linkin takaa ja tunnisteella curd. Pidin myös appelsiini- ja sitruunacurdista, mutta raparperista valmistettu tahna oli vähän pettymys
Itse tykkään enempi tuoreista mausteista kuten basilika, minttu ja korianteri. - Hienonna koko satsi sipulia, korianteria, minttua ja pinaattia pieneksi silpuksi jajaa noin kahteen osaan (lihapullataikinaan yksi osa ja toinen kastikkeeseen )
Vielä vähän aikaa sitten välttelin valmiita gluteenittomia jauhoseoksia, mutta nyt olen pikkuhiljaa kokeillut, että josko vatsa (ja iho) niitä sietäisi vaikka niissä perunatärkkelystä onkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.