Keltaiset sämpylät5 dl porkkanatäysmehua1 pss kuivahiivaan. Idea näihin sämpylöihin tuli pullollisesta porkkanatäysmehua, joka tarttui mukaani kauppareissulta
Lisää liivate-mehuseos mangotäytteeseen ja sekoita tasaiseksi. Levitä kiille tasaisesti kakun pinnalle ja siirrä jääkaappiin vielä hyytymään pariksi-kolmeksi tunniksi
-. Sivusilmällä katselin teeveestä ohjelmaa, joka sijoittui 40-luvulle. Kyllä minä tiedän, että tällaiset asusteet ovat olleet hyvin tavallisia tuohon aikaan, mutta menin kuitenkin Pinterestiin etsimään hiukan vahvistusta, sillä mielessäni nuo assosioituvat sinne jonnekin ala-asteelle, 90-luvun alkuun, jolloin kaikilla piti olla tuollainen
-. -. M. i. n. u. l. t. a. o. v. r. ,. m. e. h. d. ä. s. k. j. I. y. p. T. L. ö. K. /. g. 2. 5. 0. 1. C. N. V. E. S. U. Y. (. c. ). P. R. Ä. H. D. J. ". O. 3. b. =. ) l. g r. t l
Pirteänkeltaiset herkut sopivat mainiosti yhteen myös esimerkiksi sitruunalla raikastetun vihreän parsan kanssa, jolloin pikkupurtava muuttuu tyylikkääksi alkupalaksi
Keltaiset tattaririeskat (n. 6-8 keitettyä porkkanaa. 1-2 tl suolaa. Paista uunissa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä pintaan. 6-8 keitettyä porkkanaa. 1-2 tl suolaa. 15-20 min
Perinteinen piirakka tehdään yleensä voi- tai. JAUHELIHA-KAALITÄYTTEELLÄ. 100-0 perinteisen lehtevän piirakan. 4-5rkl vettä. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna seistä 10-15 minuuttia. 100-0 perinteisen lehtevän piirakan
Hummukset ja muut tahnat, pähkinä- ja siemenvoit sekä tietysti avokado ovat niitä tavallisimpia leivän kavereita mutta olen ollut kiinnostunut myös vegaanisista juustoista
Tutustuin uuteen raaka-aineeseen leivonnassa. Iloleipurin Nonparelli-tuotesarjan sydänvuoka. Vuoraa irtopohjavuoan (sydänvuoka, jonka koko noin 24-senttistä vuokaa vastaava) pohja leivinpaperilla
Mummun juhlissa suolaisina tarjottiin karjalanpiirakoita ja munavoita, feta-aurinkokuivattutomaatti-basilika piirakkaa, savulohipiirakkaa ja halloumisalaattia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.