Parhaat pastakastikkeet perustuvat selkeisiin makuihin ja vain muutamaan raaka-aineeseen. Tämäkin ohje on yksinkertainen, mutta käy juhlavammankin aterian osaksi
J. a. s. e. o. n. k. u. l. j. t. i. ,. m. ä. h. r. v. ö. y. d. p. T. (. B. g. ). b. K. O. N. M. -. f. P. c. S. E. 4. 2. 1. /. ". R. L. A. 0. 5. =. d l. t l
Ilman elintarvikeväriä täyte on sävyltään keltaista ja kaunis niinkin. Kahvikakkuna tunnettu tiikerikakku on vanha klassikko, mutta tällä kertaa kyse onkin hyydykekakusta
Kuorrutteeseen tulee näin kivasti keltaista väriä ja erilaista makua. Vinkit. Porkkanaan ei ole syytä suhtautua ennakkoluuloisesti makean kakun raaka-aineena
Kevät sipuli on miedompaa kuin kuivattu talvisipuli jota yleensä käytämme ruoanlaittoon, joten kevät sipulia tarvitsee suhteessa enemmän kuin keltaista sipulia jotta se antaa tarpeeksi paljon makua
Lisää sitruunan mehu ja pari tippaa keltaista elintarvikeväriä ja vatkaa sekaisin. 1-2 tippaa keltaista elintarvikeväriä. 1-2 tippaa keltaista elintarvikeväriä
Sekaan pitää tiputtaa hieman keltaista ja punaistakin elintarvikeväriä, jotta sävystä tulee hieman murrettu ja siten luonnollisemman näköinen - vaikka keinotekoisesta väristähän tässä on kyse kuitenkin
(keltaista elintarvikeväriä- jollet halua värjätä. Olen nähnyt monessa blogissa tehtävän banaanipiirakkaa , mutta tämä on jäänyt kokeilematta, sillä en erityisemmin pidä esim
Pääsiäisenä halusin leipoa jotain uutta ja teemaan sopivaa, joten ajattelin jotain keltaista kakkua. En käytä liivatetta, joten en tee ikinä hyydytettäviä juustokakkuja, kun en ole viitsinyt kokeilla agar agariakaan
2 keltaista paprikaa. Mulla oli runsaan kilon painoinen pala mureaa naudan kulmapaistia, josta oli tarkoitus jotakin pöperöä rakkaille lapsilleni rakentua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.