KENGURUN FILEETÄ KARPALOKASTIKKEEN JA KUKKAKAALI-PERUNAPYREEN KERA
Varsinainen sekametelisoppa
Varsinainen sekametelisoppa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • marinadi (oliiviöljyä, tuoretta rosmariinia ja timjamia, suolaa, mustapipurirouhetta, silputtua valkosipulia, valkosipuli-, sipuli- ja paprikajauhetta)
  • 1. Jos käytät pakastefileetä, sulata liha
  • 1 salottisipuli 1 valkosipulinkynsi 1 rkl meijerivoita
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 dl vettä
  • 1 dl karpaloita
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 tl riistafondia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 800 g kengurun fileetä
  • 1 punainen paprika
  • 1 kesäkurpitsa 1 munakoiso 1 sipuli 5 valkosipulin kynttä
  • 6 herkkusientä oliiviöljyä
  • balsamietikkaa
  • 800 g kengurunpihvejä
  • voita
  • 6 rkl vettä
  • 3 rkl sokeria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl currya
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 mango 1 Jonagold-omena
  • krassia
  • suolaa
  • pippuria
  • 800 g kengurunhöystöä
  • suolaa
  • pippuria
  • korianteria
  • öljyä
  • 2 tl kuminaa
  • 2 isoiksi paloiksi pilkottua sipulia
  • kurkumaa
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 200 g jogurttia
  • 1 kg paloiteltuja perunoita
  • 1 iso purkki kuorittuja tomaatteja
  • sitruunan mehu
  • 2 tl tomaattisosetta
  • 100 g pinaattia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.