* * *. For English please see here. Rakastan naapurustoani Töölössä ja ensimmäisen vuoden jälkeen jälkeen nykyisessä osoitteessaani alan olla (jo melkein) ok senkin kanssa, että vuosien jälkeen postinumeroni on muuttunut perinteisestä kipurajastani 150 metrin verran siihen väärään suuntaan
Jos sinun tekee mieli jotain todella intensiivisen suklaista ja täyteläistä, niin tämä paistettu suklaavanukas on varmasti paistamisen arvoinen kokeilu
Suolaista, makeaa ja hapokasta – alkuruoka herättelee makunystyrät. Kaikki alkoi taivaallisesta porkkanapyreestä, jota pääsin nauttimaan Lillen kaupungissa lokakuisena sateisena iltana Brasserie de la Paix’ssa
Kukkakaalia rouhittuna pizzapohjaan, kuulostaa erikoiselta, mutta toimii erinomaisesti. Kukkakaalipizzan pohja on tehty kukkakaaliriisistä ja kananmunista
Torstaina oli ihana tilaisuus tehdä Pavlova, ja tarkemmin sanottuna kaksi pavlovaa. Tässä on muuten hyvä vinkki juhannuspöydän koristukseksi ja kruunuksi
Ihana, raikas ja silti tuhti aamiainen syntyy helposti tehosekoittimessa. Puurosmoothie eroaa juotavasta smoothiesta tanakkuudellaan, se on lusikoitavan hyvää
Ihanan vihreät hattivatin näköiset parsat ovat taas täällä. Parsa on todella monipuolinen ja hauskan näköinen kasvis, joka sopii moneen ruokaan risotosta pannariin
Kiinalaisten kultainen helmi, soijapapu, on löytänyt paahdetun muodon. Punnitse ja Säästä -kaupasta (liekö jossain muuallakin myynnissä) löysin todella hyvän snack -pussukan virheitä paahdettuja soijapapuja
Alkukeväällä kolme leidiä asteli samaan keittiöön, tarkoituksenaan kokkailla Liemessä-blogin Jennin mahtavan muhkeasta ja värikkäästä Katukeittiö-kirjasta libanonilaista lammaspitsaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.