Kermainen Dijon-kana
Liian hyvää
Liian hyvää
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 kpl
  • 1 dl Dijon-sinappia
  • 1/2 tl savustettua (sweet) tai tavallista paprikajauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 pkt (noin 140-150 g) pekonia
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 1 tl tuoretta timjamia (puoli teelusikallista kuivattua timjamia)
  • 3 dl valkoviiniä
  • 4 dl kanalientä
  • loraus kuumaa vettä
  • öljyä
  • 1 reilu rkl kokojyväsinappia
  • 3 dl kuohu- tai vispikermaa (tai ranskankermaa)
  • 2 dl kuumaa vettä
  • mustapippuria myllystä
  • 1 litra vettä
  • kanafondi- tai kanaliemikuutio
  • 1/3 tl curryä (värjää riisin kauniin keltaiseksi)
  • 5 dl puuroriisiä
  • (loraus kermaa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.