11 dl
parmesaania +Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä melkeen kypsäksi. Sulata voi kastikekattilassa. Lisää jauhot. Sekoita hyvin vispilällä. Lisää maito ja kerma samalla sekoittaen. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Lisää joukoon puristettu valkosipuli ja hienoksi silputtu chili tai pikkasen chilijauhetta. Nosta kastike pois lämpöseltä ja sekoita sekaan pakastekatkaravut. Tarjoile katkaravut pastan ja parmesaaniraasteen kera.
Keittiömme vakituisiin arjen tuotoksiin kuuluu kermainenkatkarapupasta. KESÄN KATKARAPUPASTA. Syksyisin joukkoon laitetaan sieniä ja näin kesällä sienet vaihtuvat kesäkurpitsaan
Pastaruokien klassikko, Pasta Carbonara. Ei mikään diettaajan ruoka, mutta niin hyvää. ). Alkuperäiseen Carbonaraan ei tule kermaa, mutta itse tykkään kermaisemmasta versiosta
Kermainen hirvipata on syysruokaa parhaimmillaan. Hirvenliha on harvinaista herkkua keittiössäni ja tämän lihakimpaleen ostin Joensuun kauppahallista, Hallin lihasta
Kermainen suklaa-chiavanukas (2 annosta). Mä olen viime aikoina yritättänyt löytää hyviä vaihtoehtoja välipaloille ja olen törmännyt lukuisiin resepteihin, joissa chia-siemenet näyttelevät pääosaa
Kiusaukset ovat helppoja ja hyviä arkiruokia, jotka syntyvät kädenkäänteessä. Tämä upposi hieman nirsompaankin yleisöön ja jää varmasti meidän arkiruokalistallemme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.