Jos lempparijälkiruokaani kysytään, jakoa ei ole kuin kahdella. Tiramisulla ja Crème brûléellä. Ja tämä Crème brûlée - piirakaksi muunnettuna tosiaan oli kuin luotu karviaiselle
Vadelmakuppikakkuja. Helteet tulivat tässä asiassa minulle kalliiksi, sillä lämpö kuivatti lähimetsän ja pihan vadelmapuskat niin pahasti, ettei niistä riittänyt marjoja poimittaviksi
Välillä kun täytyi pyyhkiä maidot lattialta, pelastaa lusikkalaatikon ja lehtikorin sisältö, huuhtoa suunnaton tukko kissankarvojakarviaisista, pelastaa telkkari ja mun ruokaohjemappi
Kerroskiisseli on erityisesti suosikkini kiisseleistä, se voi olla näyttävän näköinen, ja ennen kaikkea hyvää, kun vaniljainen maito taittaa marjojen kirpeyttä
KarviaiskupfinssiKävin eilen marjavarkaissa kääpiölinnan puutarhassa. Oon aika törkee varas, kun laitoin vaan viestin puhelimeen, että täälä mä oon teirän marjapuskissa
Tein leivät vähän eritavalla ja muokkailinkin alla olevan ohjeen niin kuin itse sen tein. Alkuperäisen ohjeen kaurahiutaleet vaihdoin luomu neljän viljan hiutaleisiin
Löysin kaupasta niin ihania pikkutomaatteja, keltaisia ja punaisia, että inspiroiduin niistä. Nämä ovat kyllä ihanat ainekset yhdessä, tomaatti, mozzarella ja pesto
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.