Ne,. joille Mama Gastron blogi on tuttu, ovat huomanneet, että meidän perheessä ei. onneksi ole muita ruokarajoitteita kuin henkisiä, ja yritämme yleensä kotona tasapainoilla
1. k. p. l. /. h. ö. b. r. o. i. e. n. t. a. f. ä. 2. -. 3. s. v. u. A. j. m. P. V. ,. T. G. (. ). S. y. H. R. d. B. c. K. 4. 0. 5. L. I. O. N. E. J. Ä. U. q. g. 6. z. M. *. =. –. D. ) l. d l
K. a. u. n. o. j. p. i. t. ä. y. k. e. l. f. c. O. s. m. h. ö. d. ,. N. &. b. v. r. g. E. L. -. 3. /. 2. 0. 1. F. (. ). 5. 4. ½. S. P. A. V. T. H. I. <. 3 l. d l. t l
Taas kerran oli satoa kypsynyt sen verran, että piti niistä alkaa jotakin kehittelemään. Hilloke tuli mieleen, tällä kertaa hieman vähemmän makea ja enemmän etikkainen
Valkoiset pavut tomaattin joukossa ovat ihana herkku. Pienimmäisemmekin pistelee tätä ruokaa poskeensa sellaisella vauhdilla, että isommat saavat pitää kiirettä, jos aikovat ehtiä saada lautaselleen edes jotain
Kaada puolet seoksesta voideltuun uunivuokaan ja viipaloi puolet tomaateista pinnalle. Paista jauheliha sekä hienonnettu purjosipuli pannulla ja mausta hyvin
Mikään mansikka ei maistu samalta kuin metsämansikka. Sen maussa voi maistaa auringonpaisteen, kallion ja heinänkorren, josta lapsena niitä mansikoita söi
Piimä on juoma, joka herättää paljon tunteita meissä suomalaisissa. Moni pitää piimää herkullisena ja terveellisenä ruokajuomana, kun taas osa välttelee sitä syystä tai toisesta
Jääkaapissani on jo muutaman päivän ajan kököttänyt vajaa purkillinen maustamatonta jogurttia, jota ei ole vilkaistukaan tzatzikin valmistamisen jälkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.