Kesäinen klassikkosalaatti salade nicoise
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 175 g per syöjä)
  • 8 uutta pientä perunaa
  • 4 luumutomaattia n. 100 g pensaspapuja
  • 4 minisalaattia
  • 1 punasipuli 4 kananmunaa
  • 6 anjovisfilettä
  • 16 kivetöntä mustaa oliivia
  • 8 basilikanlehteä
  •  
  • kastike/marinadi
  • 100 ml extra virgin oliiviöljyä
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 2 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.