Kesäinensalaatti raparperista ja vuohenjuustosta. Pekoniraparperit tulivatkin osaksi kesäistä salaattia, jossa toisena komponenttina oli Vatajanrannan vuohitilan paistojuusto, joka on vuohenmaidosta valmistettu, mintulla maustettu, paiston (ja pakastamisen) kestävä juusto
Laita kaikki ainekset teholeikkuriin tai vastaavaan vekottimeen ja surrauta kaikki ainekset sileäksi ja tasaiseksi kastikkeeksi (tarvittaessa voit murskata valkosipulinkynnet jo etukäteen, mikäli epäilet laitteesi tehoja)
Yksi ehdottomia suosikkejani on salat turki, turkkilaisen salaatin nimellä kulkeva pikantti tomaatti-paprikasalaatti, jota sisältävä kulho pöydässäni tyhjenee aina ensimmäisenä
Viikonlopun kiireettömiin hetkiin on myös tämä juhlava herkullinen salaatti, joka toimii niin juhlapöydässä, illanistujaisissa kuin päivällisen kylkiäisenä
Salaatilla vain tänä päivänä, ja tässä yhteydessä, on onneton nimi, mutta se vain on niin kesäinen joten en voinut olla muistamatta sitä tähän kaamosterapian yhteydessä jota juuri nyt harjoitan
Lopputuloksena saa halpaa ja ekologista salaattiainesta. Pääsiäinen on vilahtamaisillaan ohi ja tämän ruokabloggaajan mämmit on vielä pakastimessa ja pashat suunnittelun asteella
Tänään grilli on taasen kuumana ja valmistan ruoaksi lohta kasvis-sienipaistoksella. Salaattiin sekä ruokiin sopii niin mainiosti nuo varret pieniksi silputtuina
Kesän lomamatka on nyt matkailtu ja taas on aika aloittaa leipomispuuhat. Tämän kesän makumatka kohdistui Balkanin alueelle ja nyt on kyllä ideapankki täynnä inspiraatiota tulevia kokkailuja varten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.