Kesäkasviksia grillistä
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 sipuli
  • 4 herkkusientä 1 paprika
  • 1 chili
  • 4 palaa ananasta
  • 4 pientä banaania
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • suolaa
  • 4 dl risottoriisiä
  • 10 dl vettä tai kasvislientä
  • 12 parsaa maissia
  • 20 g tuoretta persiljaa
  • 1 sitruuna 1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi herkkusienet ja paprika. Leikkaa chili pieniksi paloiksi.
  • 6 isoa herkkusientä
  • 100 g kantarelli-tuorejuustoa
  • 1 kesäkurpitsa Poista sienten kannat. Täytä sienet kantarelli-tuorejuustolla. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja pariloi viipaleet nopeasti grillissä. Pane viipaleet kansiksi sienien päälle. Paista sienet kypsäksi grillissä ja tarjoile heti.
  • 1 pussi kuivahiivaa
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 2 dl vettä
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kauraleseitä
  • 5 oliivia paprikamaustetta
  • 100 g avokadoa
  • 150 g maustamatonta jugurttia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl limemehua
  • 3 rkl hunajaa
  • mustapippuria
  • pippuria
  • 1 dl makeaa mansikkamehua (voi olla esimerkiksi tiivistemehua)
  • 1 dl balsamicoa
  • 100 g erivärisiä paprikoita
  • 50 g punasipulia
  • 50 g ananasta
  • 0,5 dl tyrnimehua
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 2 rkl sokeria
  • 6 kpl)
  • 100 g tofua
  • 100 g sieniä
  • 50 g sipulia
  • 6 pientä paprikaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.