Kun näin idean, että porkkanalaatikon riisipuuro keitetään kookosmaitoon, en voinut vastustaa kiusausta kokeilla itsekin, vaikka kokeilu taisi tarkoittaa koko viikon mittaista porkkanalaatikkoputkea
T. i. l. a. s. u. N. e. j. ä. n. r. k. ö. t. /. m. v. o. P. p. Y. h. d. g. w. A. B. f. S. H. F. y. V. ,. L. M. (. J. ). b. E. c. K. R. O. x. U. 7. ". 8. 3. 6. 2. 5. 4. 1. 0. t l. d l. r k
P. e. r. i. n. t. k. s. ä. o. j. a. u. p. ,. l. h. S. d. v. m. Y. y. ö. K. V. 2. /. 3. T. E. ”. O. M. g. H. J. I. -. A. R. 5. 4. ½. 1. (. ). L. d l. t l
Tässä keitossa aasialaiseen makumaailmaan yhdistyvät kotimaisen satokauden parhaat herkut. Suomalaisia varhaisperunoita, kesäporkkanoita, broccoliinia ja herneitä on nyt hyvin saatavilla, ja kohta joukkoon liittyy vielä pinaattikin
Lämmitä vesi, porkkana, peruna, herneet, pavut ja kukkakaali 3-litran kattilassa kiehuvaksi. Vähennä lämpöä, peitä kannella ja hauduta kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä, 10 - 15 minuuttia
Syön nykyään aika harvoin varsinaista punaista lihaa, vaikka en mikään kasvissyöjä olekaan. Jotenkin vain kala-, kana- ja kasvisvaihtoehdot tuntuvat houkuttelevan useammin, ja lihaa tulee vahingossa vähän syrjittyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.