Kesäkurpitsa-jauhelihalaatikko
Kotona kokataan ja leivotaan
Kotona kokataan ja leivotaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g kesäkurpitsaa viipaleina
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • silputtuna
  • 2 valkosipulinkyntää silputtuna
  • voita
  • 200 jauhelihaa (naudanpaisti)
  • 3 tomaattia silputtuna
  • 1 prk (70g) tomaattipyrettä
  • 1/2 pkt koskenlaskijajuustoa (voimakas) viipaloituna
  • 1/2 dl kermaa
  • 10 minuuttia Kuullota sipulisilput voinokareessa pehmeiksi. Nosta sivuun. Ruskista pannulla jauheliha. Lisää mukaan tomaattipyree, sipuliseos ja tomaattisilppu sekä mausteet. Kuullota hetki vielä.
  • 200- asteessa noin
  • 20 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.