Kesäkurpitsa-kaakaokakku
Jonna1983
Jonna1983
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 350 g kokoinen kesäkurpitsa
  • 75 g voita
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 4 dl sokeria
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl ruokasoodaa
  • 2 1/2 dl piimää
  • 50 g voita
  • 3 rkl vahvaa kahvia
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 4-5 dl tomusokeria
  • 26 cm irtopohjavuokaa. Tasoita pinta. Kypsennä kakkua 175 asteisessa uunissa n. 45 minuuttia Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Anna kakun jäähtyä täysin ennen kuorruttamista.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.