Kesäkurpitsa-savukalapihvit tilli-sitruunakastikkeen kera
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 225 asteisessa uunissa noin
  • 15 min
  • 18 pientä kalapihviä
  • 1 kesäkurpitsa (noin 300 g) karkeana raasteena
  • 300 g savukalaa nahattomana ja ruodottomana, kevyesti rikki möyhennettynä (meillä kaksi isoa lahnaa)
  • 150 g juustoraastetta
  • 2 kananmunaa 1 rkl sitruunan kuorta raasteena
  • 1 tl psylliumia (ei välttämätön)
  • suolaa ja mustapippuria
  • 150 g ranskankermaa
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 2 rkl tilliä silputtuna
  • suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.