1/2 rkl
suolaa HUOM! Puolet jauhelihaseokseen, puolet kesäkurpitsasiivujen ensimmäsen kerroksen päälle
1 rkl
Herbes de Provence -yrttiseosta (tai muita mieleisiä yrttejä)
2 rkl
ketsuppia
1 rkl
balsamicoa
2
kesäkurpitsaa (4 pientä)
4
pihvitomaattia
/6 tavallista
tomaattia
4 rkl
kikhernejauhoja
/200 g
fetajuustoa
2 dl
parmesaania raastettuna
1 rkl
öljyä kuumenemaan ja freesaa siinä sipuli-valkosipuliseosta pari minuuttia välillä käännellen. Lisää jauheliha ja mustapippuri, puolet suolasta, Herbes de Provence -yrttiseos, savupaprika sekä Sriracha, ja paista välillä sekoitellen, kunnes jauheliha on kypsähköä. Lisää vielä ketsuppi ja balsamico ja sekoita ne jauhelihaseoksen sekaan. Jätä odottamaan.
35 minuuttia
tai kunnes kasvikset ovat kypsyneet ja pinta on ruskistunut kauniisti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.