Kesäinen ja kevyt kesäkurpitsapasta on yleinen arkiruoka Italiassa joka syödään useasti lounaaksi. Tämä annos valmistuu 10 minutissa ja todella pienellä vaivalla, joten sopii mainiosti kiireisille mutta myös niille jotka haluavat pitää painon kurissa
Moniko teistä on törmännyt trendikkääseen, raakaan kesäkurpitsapastaan. Ja niinpä eräänä päivänä töissä, kun olin vahingossa unohtanut mun spiraalileikkurin reppuun, pyöräytin kesäkurpitsapastan pannulla lisukkeidensa kera ja se oli rakkautta ensipuraisulla se
P. i. k. a. r. u. o. v. t. n. …. N. m. e. l. p. s. j. ä. h. y. ö. d. (. ). ,. g. M. c. D. K. S. H. A. –. -. R. /. w. f. 1. 5. b. V. T. L. x. U. 2. 0. 4. J. I. Y. G. 3. 6. d l
Kesäkurpitsapasta. Viime aikoina mun ruokavalio on alkanut aivan huomaamatta liukua yhä kasvispainotteisemmaksi - ostan harvemmin minkäänlaisia leikkeleitä leivän päälle, jauheliha on harvinaista herkkua ja kanaakin tulee syötyä yhä vähemmän ja vähemmän
Kuvan kuollut eläin ei ole BURSA. Se ei ole myöskään Antti eikä Lasse, vaan kovin hieno pala kotimaista rotukarjaa, jota on riiputettu vaatimattomat 9 viikkoa 2 asteen lämpötilassa
Kesäkurpitsapasta tomaattikastikkeella. Farfalle al salmone - Lohipasta. Sanoin jo että rakastan lohta, ja yritän syödä sitä usein kun on niin hyvää ja terveellistä
Kesäkurpitsapasta on hyvää kyllä ei siinä mitään ja se maistuu monille ei karpeillekkin, jos kuitenkin kaipaa vielä jotain pastamaisempaa niin suosittelen tätä ohjetta, karppia "tuorepastaa"
Mieheni löysi tämän reseptin Valion sivuilta täältä. Tämä oli niin hyvää ja maistui hyvin lapsillekin, että sitä piti tehdä heti parin päivän päästä lisää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.