Kuumenna osa oliiviöljystä pannulla ja paista munakoiso- ja kesäkurpitsaviipaleita pannulla parissa erässä molemmin puolin, kunnes ne saavat väriä pintaansa
Oheiset kesäkurpitsaviipaleet ja kirsikkatomaatinpuolikkaat on pyöritelty oliiviöljyssä, sitruunamehussa, suolassa ja pippurissa, valkosipulimurskassa sekä erinäisissä yrteissä (basilika, oregano, timjami)
Paista kesäkurpitsaviipaleet pannulla molemmilta puolilta niin, että saavat hitusen väriä. Tänään herkuttelimme välimerellisellä kasvispaistoksella ja kanafileillä vuohenjuuston kera
Kesäkurpitsaa on saanut viime aikoina poimia runsain mitoin pihamaalta. Juuri poimittu kesäkurpitsa on ihanan mehevää ja maukasta ihan sellaisenaan syötäväksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.