Vuoden aikojen mukaan salaattia voi tuunata sillä mitä on käsillä, kuten alkukesän vihreillä versoilla vähän erinäköinen kreikan salaatti, kunhan vaan perusainekset ovat ne samat
Oli alkupalaa, varsinaista pääruokaa ja salaattia. Ensimmäisenä vuorossa on alkupalana portista sisään astuville vieraille maalaisleipäviipale vaahdotetulla fetalla ja nektariinilla
Kirjan julkkareissa tarjoiltua lohta purjotuhkalla kuorrutettuna täytynee itsekin valmistaa sekä savustettua punajuuri-fetasalaattia ja chili-inkivääri-graavisiikaa
T. ä. s. p. v. i. e. l. y. k. a. t. u. n. m. o. M. c. d. j. r. ,. h. z. g. I. ". ö. K. -. A. (. 6. ). 1. 5. 0. b. 2. f. P. L. 7. H. R. N. 8. /. 4. d l. g "
M. ö. k. i. l. u. e. m. s. n. a. o. v. D. B. r. w. I. f. ä. t. G. R. &. V. -. h. (. 5. /. 2. 0. 1. 3. ). J. ,. y. p. j. N. g. ". S. O. d. T. E. b. c. H. 6. P. K. A
1. Huuhtele ja jaa jokainen tomaatti kahdeksaan osaan. Kuori ja halkaise kurkku pitkittäin, raaputa siemenet pois lusikalla ja leikkaa kurkku sitten 2x2 sentin kuutioiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.