Kesän paras valkosuklaaraakakakku (G, Ve)
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Valkosuklaaraakakakku
  • 18 cm irtopohjavuoallinen
  • Pohja
  • 1½ dl (kultaisia)rusinoita
  • 1½ dl saksanpähkinöitä
  • 3 rkl kookoshiutaleita
  • ripaus suolaa
  • Täyte
  • 5 dl cashewpähkinöitä (liotettuna)
  • 1 dl kookoshiutaleita (tai noin 3/4 dl lisää casheweita)
  • 2 dl mantelimaitoa
  • 1 dl kaakaovoita
  • 1 dl vaahterasiirappia*
  • 2 rkl kookosöljyä**
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1/4 tl vaniljansiemeniä
  • ripaus suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.