Nippu vihreää tankoparsaa. Helppoja nämä munat kyllä ovat ja valmistuvat muutamassa minuutissa, mutta tässä reseptissä parsat ja pekoni vaativat hieman lisää aikaa ja vaivaa
Parsa jos mikä on kevään suurta herkkua. Voit toki käyttää yhteen parsaan kokonaisen kylmäsavulohisiivun, mutta tuolloin parsan maku peittyy täysin kalan alle
O. l. e. n. h. k. j. a. v. r. s. i. t. ä. m. ,. -. u. y. o. A. N. p. d. M. S. E. ö. P. 5. 0. g. V. K. R. ". 2. 1. c. D. q. f. 7. J. 6. L. T. Y. b. I. /. H. d l. t l
T. o. u. k. n. l. p. a. s. i. t. ä. y. e. j. h. 8. 0. g. P. d. r. K. m. ö. v. O. ,. 3. x. 4. c. S. V. A. b. E. I. 5. R. H. L. 6. 1. -. U. N. M. (. ). 2. J. /. d l. t l
Kevään varmin merkki parsa on saapunut kauppoihimme. Ensimmäiset parsat maistuvat herkullisilta sellaisenaan voissa paistettuina ja klassisesti uppomunan sekä hollandaisekastikkeen kanssa tarjoiltuina
*Resepti on gluteeniton, maidoton ja paleo. Jotain nopeaa, edullista, yksinkertaista ja freesiä. Riippuen oletko tarjousbongari ja löydät kalan normaalia edullisemmin, silloin hinta voi olla vieläkin edullisempi
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.