Here we go again. Aasia on palannut emännän lautaselle, vaikka vasta jokunen viikko sitten uhkasin hylätä hetkeksi nämä hieman mausteisemmat maut ja keskittyä kevään raikkaisiin kokkauksiin
Mulla on uusi lempparisalaatti. Näin pääsiäisen jälkeen maistuu vähän kevyempi kattaus. Ja muutenkin alkaa keho kevään myötä kaivata jo enemmän tuoretta ja lisää VIHREÄÄ
Pääsiäisen juhlapöytään kuuluu perinteisesti lammas tai karitsa. Tällä kertaa jaan helpon ohjeen näyttävälle karitsan paahtopaistille, joka sopii pääsiäiseen loistavasti
Avocadopasta. Kalle teki meille tätä pitkin nettiä hehkutettua avocadopastaa. Olin vähän skeptinen. Tykkään kyllä avocadosta ja tykkään pastasta, mutta jotenkin “avocadopasta” kuulosti vähän köyhältä
Aika ihania nämä aurinkoiset aamut, eikö vaan. Vaikka totta puhuen, olisin mielelläni nukkunut ainakin tunnin pidempään, mutta nyt valoisuus herättelee kovin aikaisin
Ja näin pääsivät jälleen rillitiput rellestämään leivonnaisten parissa. Sitruuna ja mango ovat oikein raikas ja maukas makupari tarjottavaksi kakun muodossa pääsiäisen kahvipöydässä
– Liian paksuja palasia toi juniori on leikannut. Mutta ei kerrota sille, tai sille tulee paha mieli ja se alkaa parkua, mutisee huru-ukko senior, Reijo Haapanen
3. 4. 2015. Pikku apulaisteni kanssa tehtiin pääsiäiseksi sitruunainen juustokakku. Isompi neiti murskasi pohjakeksit ja minä pienemmän neidin kanssa katsoin mitä kaikkea kaapeista voidaan kakkuun laittaa
Kun ensin julkaisee postauksen loistavasti onnistuneesta risotosta, voi sen jälkeen julkaista postauksen vähän huonommin onnistuneesta piimähyydykekakusta
Rakas luontoäiti, haluaisin näin alkuun pyytää, jos voisit päättää onko nyt kevät vai talvi. Kevätmoodiin on vähän haastava päästä kun joka päivä sataa lunta noin viisitoista kertaa ja välissä paahtaa aurinko
Ihana, keväisen raikas härkäpapu-kesäkurpitsasalaatti on maustettu basilika-sitruunavinegretillä. Tarkemmin sanottuna pavut marinoidaan ensin vinegretillä ja tämän jälkeen tämä yksinkertaisen helppo salaatti kootaan
Oletko jo kokeillut raakakakun valmistusta. Edellisestä raakakakusta on minulla jo hiukan aikaa ja halusinkin nyt tehdä raakareseptin, joka sopii kevääseen
Hiilostettu lohitartar smetanalla sopii kevääseen. Tämä kala kannattaa ostaa tuoreena torilta tai ainakin varmistaa kalakauppiaalta, että kyseessä on tuore yksilö
Kuivakakku vai kahvikakku. Kumpaa nimeä sinä käytät. Minä olen tottunut puhumaan kuivakakuista. Nimitys kuulostaa tarkemmin mietittynä kyllä hassulta, sillä lopputuloksestahan tavoitellaan mehevää ja kuohkeaa
Mmm. tummaa mausteista konjakilla kostutettua makeata kakkua jossa ihania, mehukkaita hedelmäsattumia rusinoiden ja kuivahedelmien muodossa ja pähkinöitä
Holla people. Käväisin ystäväni kanssa vietnamilaisessa Lie Mi -ravintolassa vähän aikaa sitten. Päädyimme maistelemaan alkuun vietnamilaisia kesärullia (summer rolls), jotka maistuivat ihan tajuttoman hyviltä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.