Vietin eilen aivan mahtavan päivän kahden ihanan bloggaajakollegan kanssa. Pidimme Anninunissa Annin ja Dr Sugar blogin Jinnan kanssa yhteisen leivontapäivän, jonka aikana jaoimme vinkkejä ja kokeilimme erilaisia kakunkoristus ja pursotusjuttuja
Eilen juhlimme Poikasen 9. ttä syntymäpäivää ja tupa oli täynnä iloisia ihmisiä. Synttärisankari tykkää kovasti suklaasta ja etenkin minttusuklaasta, joten suklaata tämä kakku oli täynnä
Aika ihania nämä aurinkoiset aamut, eikö vaan. Vaikka totta puhuen, olisin mielelläni nukkunut ainakin tunnin pidempään, mutta nyt valoisuus herättelee kovin aikaisin
Parisen viikkoa kuumana käyneet parsakauden aluksi vannoimme, että tänä keväänä teemme parsasta kaikkea muutakuin, kuin ikisuosikkia grillattua parsaa sitruunamehulla maustettuna
Kotimaista ei ole vielä tullut vastaan, ja hieman harmittaa, että keväinen parsainnostus pääsee yleensä jo hieman laantumaan ennen kuin ”oman maan” kasvatit kerkiävät kauppoihin
Juhlahumu ei ehtinyt ennen pääsiäisen pyhiä tässä torpassa laantua. Apukokkien syntymäpäivien ja pääsiäisen juhlahumu kesti meillä yhtä putkea lähes viikon
Tämä kakku on ollut jo pitkään mielessäni. Tässä on muutamia juttua mitä halusin kokeilla. Nyt olikin sopiva aika tehdä kun pääsiäiseksi halusin jonkun kakun tehdä
Hei. Olen varmaan sanonutkin miten rakastan talvea ja lunta. Noh, rakastan myös kesää ja lämpöä ja sitä miten voi pistää päälleen kaikkia kivoja kukkakuosisia vaatteita ja erilaisia aurinkolaseja
Tämä on vain ja ainoastaan keväinen alkuruoka. Tämä keväinen katkarapu-cocktail sopii hyvin alkuruoaksi rapean patongin kera, tai patongin puutteessa paahtoleivän kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.