Keväinen parsarisotto äitienpäiväksi
Ku ite tekee
Ku ite tekee
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Keväisen parsarisoton ohje
  • 10 dl vettä
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 kpl kanaliemikuutiota tai korvaa osa vedestä kanaliemellä. Aina parempi.
  • 1 tl sitruunankuoriraastetta
  • 1/2 dl sitruunamehua
  • 2 kpl salottisipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 50 g voita
  • 4 dl risottoriisiä
  • 500 g parsaa
  • 125 g parmesaanijuustoa
  • nippu tuoretta ruohosipulia
  • Suolaa ja pippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.