-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. i. m. e. s. t. v. k. o. a. l. ö. d. n. u. h. P. ä. j. p. r. y. ,. M. R. A. O. f. E. J. è. B. g. c. H. K. L. (. ). N. S. b. 1. 4. 2. 0. 5. U. I. T. w. z. F. '. q. W. D. x. C. k g. m l
Käytetyn lihan tulee olla tarpeeksi rasvaista (resepteissä lisätään yleensä massaan silavaa, mutta possunkylkeä- ja niskaa käytettäessä ruhonosa on yleensä tarpeeksi rasvaista jo itsessään)
Simpukoitacurry-kermakastikkeessa. Julkaisin kuvan facebook -seinälläni ja eipä mennyt kuin hetki, kun ystäväni ilmoittautui vapaaehtoiseksi simpukoiden maistelijaksi
Lisää kattilan lämpötilaa ja kaada joukkoon kuohu- tai valkoviini. Tämä totuus pitää paikkansa, mutta vielä paremmat juhlat saadaan valmistamalla kuohujuoman kaveriksi herkullinen ja höyryävä annos simpukoita
-. -. -. -. K. o. k. e. i. l. m. v. n. p. u. a. N. g. E. x. r. s. j. t. y. d. O. h. ä. ,. ö. T. 3. (. 1. ). P. L. 2. 5. c. /. S. ´. ". 4. M. s l. d l. t l
10-15 min. Kevät on jo pitkällä ja kesää odottelen innolla , koska kesä tuo mukanaan paljon kivoja juhlia ja tuoreista marjoista leivottuja leivonnaisia
Alkuperäisessä reseptissä simpukat ja katkaravut olisi maustuneet ouzossa, mutta eipä minulla mitään ouzo-jemmaa ollut, joten valkoviinin kanssa mentiin reseptiä eteenpäin
Jokin aika sitten syödystä simpukkakeitosta jäi mieliteko saada lisää simpukoita. Puoli kiloa simpukoita riittää kahdelle hengelle ja maksaa kolme euroa
-Hesarin sivuille ilmestyi tässä männäpäivänä oikein herkullisen oloinen kasvisruokaresepti, joka samalla mainosti juuri ilmestynyttä Elina Innasen kirjaa Viiden tähden vegaani
Siiderihaudutuksesta tulee ruokaan ihana ja omaleimainen maku, ei varsinaisesti siiderin tai alkoholin maku, joten tarkoitus ei ole uittaa kasviksia siiderissä tai antaa alkoholin maun liikaa dominoida
-. -. -. -. -. -. S. a. i. n. b. l. o. g. k. u. t. e. s. v. m. y. d. ä. p. r. ,. C. w. h. 4. 5. %. ö. H. j. K. V. ". P. R. J. 8. (. ). 1. 0. I. F. '. c. E. B. A. f. é.
Resepti jäi nyt roikkumaan arkistoon, ja haluan testata sen toistamiseen ennen kuin uskallan lätkäistä blogiini suht tarkat raaka-ainemäärät epävarmemmille kokkaajille
Sellaista sapuskaa kuin kulloinkin tekee mieli. Joulua tuutataan taas täysillä, joten vaikka alkukuusta hieman innostuin paleoliittisen joulumenun suunnittelusta ja kokkailusta, niin ehdin jo joulujoulujoulu -toitotuksen keskellä kyllästyä koko aiheeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.