Raikas ja maukas kakku maistuu hyvin pikkuväellekin. Tämän vuoden teemana on Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tutustua suomalaiseen leivontaperinteeseen eri vuosikymmenillä
When life gives you lemons, make smoothie. Sitruuna on haastava raaka-aine raakana, sillä kitkeryydessään se se helposti tuntuu ikenissä ja kitalaessa saakka eikä sitä kuitenkaan haluaisi upottaa sokeriin makeuden saamiseksi
Kyllä, ihan oikeasti tämä on minun ensimmäinen kääretorttuni. Kääretorttupohjan tein todella perinteisesti ja tortun sisään kätkin makean tuorejuustokerman kaveriksi kotimaisia omin käsin poimittuja marjoja
Voi aurinko, kevät ja tulppaanit. Tänään on ollut täydellinen päivä. aamulla uunituoreita rieskoja, vietimme keväänavajaisia grillaten ja hyvällä rieslingillä skoolaten, ulkoilimme hohtavassa auringossa tuntitolkulla, saimme hoidettua parin viikon kauppareissut (ja ostin boonuksena uudet housut), illalla luvassa UMK-finaali, sauna ja takkatuli
Hyvää itsenäisyyspäivää. Kuten viime vuonna pohdiskelin itsenäisyyspäiväämme ja mitä se minulle merkitsee ei ajatukset sen suhteen ole muuttuneet tänäkään vuonna
Nyt en osaa varmuudella sanoa riittääkö tuo täytemäärä jopa kahteen kääretorttuun. Kuten sanoin, täytettä jäi kakunteosta yli enkä tehnyt sitä tätä kääretorttua varten erikseen
Tässä herkullisessa piirakassa yhdistyvät sekä makea että kirpeä ja siinä on ihana sitruunan maku. Tarjoilin piirakan raikkaan jogurttikastikkeen kera joka sopi mielestäni mainiosti makean piirakan kanssa
Hauskaa Vappua kaikille herkkusuille. Perunasalaatti ja nakit kuuluvat varmasti monen vappukattaukseen, mutta itse olen ainakin kyllästynyt kaupan salaattiin - varsinkin, kun omatekemä on paljon parempaa ja helppoa myös tehdä
Jos vaikka joskus pitää nopeasti tekaista tälläinen herrrrkullinen kääretorttu. Nutella-kääretorttu. Levitä nutellakreemi jäähtyneen kääretorttulevyn päälle ja kääri tiukaksi rullaksi
Maku on ihanan raikas, siinä. tiistai 31. maaliskuuta 2015. Raikas mango-sitruunakakku. Tässä vinkkinä raikkaan mangon ja sitruunan makuisen kakun ohje vaikkapa tulevan Pääsiäisen leivontaan
Sitrushedelmien paras sesonki on käynnissä ja niitä tulee syötyä päivittäin lähes kilokaupalla. Tähän aikaan vuodesta sitrushedelmät ovat tosi mehukkaita ja makeita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.