K. o. s. k. a. v. u. d. e. n. r. i. l. t. y. ö. ä. j. m. b. h. p. ,. g. (. H. ). M. f. P. S. J. O. T. N. I. L. R. -. 3. A. 2. 5. 1. 8. 0. 4. E. U. V. Ö. D. ". ) l. d l. t l. m m
8 punakampelafileetä. 1. Valmista täyte. Hienonna herkkusienet ja parsakaali hienoksi. Hienonna sipuli ja paista rasvassa sienten kanssa kunnes neste on haihtunut, lisää parsakaali pannuun
O. l. e. m. t. a. i. n. ö. y. ä. u. d. k. s. o. g. r. v. T. ,. j. K. p. h. R. G. (. 5. 3. 4. /. 2. 0. 8. ). S. M. L. P. 9. N. A. . E. V. J. 1. -. w. b. W. c. Y. I. F. €. t l
I. l. o. k. s. e. n. i. h. u. m. a. t. ,. ä. v. d. p. r. y. j. -. (. ö. D. ). N. J. R. b. E. S. O. K. 8. 0. g. 1. 2. 5. 3. 4. c. L. M. A. V. T. g -. k g
Mutta melkein raakana sitä kyllä syödään, nimittäin kevyesti pikkelöitynä lisukkeena, asazukena. HAKUSAI-NO-ASAZUKE eli kevyesti pikkelöity kiinankaalilisuke
Tässä vaiheessa kevättä on hyvä syödä pois pakastimesta loput viime vuoden sadosta. Tällä ajatuksella päätin tehdä selvää pussillisesta keltaista kesäkurpitsaa muuntamalla sen sosekeitoksi
K. e. s. ä. l. h. a. u. i. n. y. ö. d. k. v. m. j. p. o. G. r. t. ,. T. F. J. g. B. R. O. I. L. E. V. A. S. N. Y. 8. 0. b. f. M. 2. 1. ½. c. (. ). 4. P. -. Ä. Ö. 5. 3. t l. d l
Ryhdikkään rouheat savustetut härän ribsit. Hyviä haastajia on, mutta useamman vuoden kokemuksella, sekä kymmenien kilojen painon nousun syvällä rintaäänellä on pakko todeta – savustetut ribsit ovat selkeä voittaja
Heippa vaan ihanat, . maanantai on jälleen mennyt aika kivuttomasti. Toivottavasti sullakin. ) Mutta huomisesta tulee vaikee, tiistait on aina jotenkin hankalia tapauksia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.