* * *. For English please see here. Lokakuu on suuressa maailmassa näköjään suurten kieltäymysten aikaa. On tupakanpolton lopettamiseen kannustavaa Stoptoberia ja tipattomaan kehoittavaa Sober Octoberia
Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Ja kun niitä pilkukkaita, hieman ylikypsiä banaaneja taas kerran oli niin… Siitä syntyi tämä vegaaninen gluteenittomista riisijauhoista tehty banaanileipä
Nämä pinaattitortillat on kyllä ehkä yksi upeimman värisistä ruuista, joita olen tehnyt. Tuore pinaatti värjäsi tortillataikinan heleän vihreäksi ja väri säilyi niissä kohtuullisesti paistamisen jälkeenkin
Bolognesekastike, tomaattikastike jossa jauhelihaa on varmaan maailman tavallisin spagettikastike, se on Italian Bolognasta peräisin olevan liharaguun äpärä
Tämä on ensimmäinen kokeilemani vaalea kakkupohja. Kuva ei ole mitä parhain mutta selvää siitä saa. Lisäksi se ei ollut aivan noin littana mitä kuvasta voi päätellä
Resepti on myös vegaaninen. Kesäkuun kunniaksi mitäpä muutakaan kuin jäätelöreseptiä ilmoille. Ja tuttuun tapaan toki sellaista, joka on maidoton, gluteeniton, soijaton eikä sisällä lisättyä sokeria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.