Kevyt vegaaninen tofu-pinaattipiirakka
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tofupinaatti-piirakka
  • 26 cm piirakkavuoallinen
  • Pohja
  • 2 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 1 dl soijajauhoja
  • ½ tl yrttisuolaa
  • ½ dl rypsiöljyä
  • n. 1 dl vettä
  • Täyte
  • 1 sipuli 50 g tuoretta pinaattia
  • 300 g pehmeää/silken tofua (1 paketti jalotofun pehmeää)
  • 1 limen mehu
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl ravintohiivahiutaleita
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • ½ tl pippurisekoitusta
  • ½ tl yrttisuolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.