Kevyttä ja ravitsevaa ruokaa linsseistä
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä.
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 punasipulia kuorittuina ja ohueksi viipaloituna
  • 1 tl jauhettua kurkumaa
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl sinapinsiemeniä
  • ½ tl chilijauhetta
  • 3 valkosipulinkynttä kuorittuna ja pieneksi
  • silputtuina
  • 2 prk tomaattimurskaa
  • 2 dl punaisia linssejä
  • 3 dl vettä
  • suolaa
  • tuoretta korianteria silputtuna
  • 3 dl vihreitä linssejä
  • 6 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl juustokuminan siemeniä
  • 1 sipuli viipaloituna
  • 2 tl kurkumaa
  • 20 minuuttia Kuumenna öljy pannulla. Lisää pannulle juustokuminan siemenet ja sipuliviipaleet, viimeiseksi kurkuma (älä paista sitä!). Sekoita kypsät linssit ja sipulipaistos.
  • 3 dl keltaisia linssejä
  • 6 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 100 g pala tuoretta inkivääriä
  • 3 vihreää chiliä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl juustokuminan siemeniä
  • 3 keskikokoista tomaattia
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl garam masalaa
  • 1 tl korianteria
  • tuoretta persiljaa
  • 20 minuuttia Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Poista chileistä siemenet ja silppua ne.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.