Paistettu munariisi on hyvin yleinen ruokalaji aasialaisessa ruokakulttuurissa, ja siitä saa mainion lisukkeen myös kiinalaisen keittiön ruoka-annoksille
Eilen oli tarkoitus mennä Helsingin uuteen Street Food tapahtumaan, mutta jotenkin laiskotti ja sääkin oli epävakainen, joten päätimme että sinne ehtii kyllä joku toinenkin viikko
Eräs esimerkki oman kotikeittiöni vakiorepertuaariin jääneistä ohjeista on tämä lämmittävä kiinalainen hapan & tulinen keitto, joka sopii mielestäni erityisen hyvin näin talvikuukausille esimerkiksi flunssanparantelukeitoksi
Tämä on yksi suosikeistani Parhaat reseptit KIINA - kirjasta. Ensinnäkin, tykkään paistetuista nuudeleista tosi paljon plus tässä on kaikkia muitakin suosikkiaineksiani
Kiinalainen sitruunakana. * * *. For English please see here. Kanaa nähdään keittiössämme aika harvoin. Johtuen ainakin siitä, että niissä nahattomissa ja luuttomissa fileissä, joita erinäisten ohjeistusten mukaan tulisi niiden proteiinipitoisuuden ja vähärasvaisuuden vuoksi suosia ei yksinkertaisesti ole makua
Helppo, nopea ja maukas kalaresepti alkaneen viikon kunniaksi. Lisää kalat kasariin ja anna kypsyä muutama minuutti ja käännä ja valele välillä kookosliemellä
Tutustuin kyseiseen ruokalajiin vuosia sitten, kun kiinalainen tuttavani valmisti tätä ruokaa eräällä Suomen vierailullaan osana suurempaa kiinalaista ateriakokonaisuutta
Miehen kaksospoikien synttäreille tehtiin seuraavanlainen kakku poikien toivomuksesta. Tein taas tähän muovidynoon, eli kerrokseen menee 6 viipaletta vuokaleipää eli yhteensä 24 viipaletta kakkuun
Minun äiti teki tässä hiljattain sienikuorrutettua kalaa kun oltiin kylässä. Söimme kalan kanssa paistettuja kirsikkatomaatteja – ihana salaatti joka löytyi Maku-lehdestä
H. r. m. i. k. ä. l. ö. t. v. o. s. a. e. u. n. J. d. h. p. y. O. -. ,. j. K. 4. 6. 1. 2. 5. 0. g. b. z. P. L. R. S. E. c. f. á. F. í. A. ñ. B. u l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.