Paistettu munariisi on hyvin yleinen ruokalaji aasialaisessa ruokakulttuurissa, ja siitä saa mainion lisukkeen myös kiinalaisen keittiön ruoka-annoksille
Eilen oli tarkoitus mennä Helsingin uuteen Street Food tapahtumaan, mutta jotenkin laiskotti ja sääkin oli epävakainen, joten päätimme että sinne ehtii kyllä joku toinenkin viikko
Eräs esimerkki oman kotikeittiöni vakiorepertuaariin jääneistä ohjeista on tämä lämmittävä kiinalainen hapan & tulinen keitto, joka sopii mielestäni erityisen hyvin näin talvikuukausille esimerkiksi flunssanparantelukeitoksi
Tämä on yksi suosikeistani Parhaat reseptit KIINA - kirjasta. Ensinnäkin, tykkään paistetuista nuudeleista tosi paljon plus tässä on kaikkia muitakin suosikkiaineksiani
Kiinalainen sitruunakana. * * *. For English please see here. Kanaa nähdään keittiössämme aika harvoin. Johtuen ainakin siitä, että niissä nahattomissa ja luuttomissa fileissä, joita erinäisten ohjeistusten mukaan tulisi niiden proteiinipitoisuuden ja vähärasvaisuuden vuoksi suosia ei yksinkertaisesti ole makua
Tutustuin kyseiseen ruokalajiin vuosia sitten, kun kiinalainen tuttavani valmisti tätä ruokaa eräällä Suomen vierailullaan osana suurempaa kiinalaista ateriakokonaisuutta
H. r. m. i. k. ä. l. ö. t. v. o. s. a. e. u. n. J. d. h. p. y. O. -. ,. j. K. 4. 6. 1. 2. 5. 0. g. b. z. P. L. R. S. E. c. f. á. F. í. A. ñ. B. u l. d l
Hanget tekevät ulkona korkeusennätyksiä, pakkanen paukkuu, taivas on sininen ja vaaleanpunainen, hiutaleita leijuu, jalkojen alla narskuu, nurkissa paukkuu ja kaikkialla kimaltaa
L. i. b. a. n. o. l. e. v. k. p. u. -. s. r. j. h. t. ä. ö. y. S. c. g. m. ,. d. I. B. A. N. O. E. V. P. C. G. M. U. T. 5. 0. 2. 1. 9. 4. H. 6. (. ). /. K. 7. 8. 3. J. R. d l. t l
Tämä oli pitkästä aikaa ensimmäinen liharuoka mitä meillä tehtiin ja se oli todella hyvää. ). Hieman taustaani näin lyhyesti, söin 21 vuotiaaksi vain jauhelihaa, kanaa ja kalaa mutta en ollenkaan lihaa, siis pihvejä tai muita sellaisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.