Julkaisin tämän ohjeen täällä blogissa jo vuosi sitten, mutta pahoin pelkään sen jääneen raparpeririisipuuron varjoon – vaikka onkin monta kertaa puuroa parempaa
V. i. k. o. n. l. p. u. e. m. y. t. ö. s. ä. h. a. S. r. A. v. ,. E. d. j. P. K. -. M. J. f. O. L. ). T. C. I. H. Y. R. N. 2. g. 3. 6. 4. 5. (. 1. 0. 7. c. k g. d l
Tosin tummuneita banaaneita sain kakkuun vain yhden, vaikka olinkin yrittänyt selkesti viestiä, että banaaneita täytyy säilyttää nimenomaan leipomista varten, mutta ilmeisesti tällä kertaa viesti ei ollut tarpeeksi selkeä
T. ä. n. b. r. o. i. l. e. t. a. f. v. j. u. k. s. 2. p. A. h. d. ,. m. O. S. y. ö. K. –. N. H. (. c. ). 1. g. M. +. 4. 3. 0. 5. P. L. 7. -. V. J. R. k g. t l. d l
Tämä viimeisin nyt ainakin oli yksinkertainen, mutta yllättävän maukas keino pelastaa ja käyttää ravinnoksi mustuneet banaanit sekä jo hieman rypistyneet omenat
), mutta sillävälin. Iloista keskiviikkoaamua teille kaikille. Minä otan kohta suunnan kohti viimeistä työharjoitteluani, joten voiton puollella ollaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.