Miten joku tavattoman yksinkertainen voi olla niin hyvää. Tätä pohdittiin tytön kanssa, kun vedettiin kahteen pekkaan, tai no pikkumiehen pienoisella avustuksella, melkein puoli vuoallista uunipuuroa ja kunnon satsi mansikkakiisseliä
Voi aurinko, kevät ja tulppaanit. Tänään on ollut täydellinen päivä. aamulla uunituoreita rieskoja, vietimme keväänavajaisia grillaten ja hyvällä rieslingillä skoolaten, ulkoilimme hohtavassa auringossa tuntitolkulla, saimme hoidettua parin viikon kauppareissut (ja ostin boonuksena uudet housut), illalla luvassa UMK-finaali, sauna ja takkatuli
Kahvikakkuna tunnettu tiikerikakku on vanha klassikko, mutta tällä kertaa kyse onkin hyydykekakusta. Moderni oranssi-mustaraidallinen tiikeri maistuu appelsiinilta ja lakritsilta
Kyllähän minun on tämä yksinkertainen mutta niin maittava riisipuurokin tänne blogiini saatava. Teen tämän haudutuskattilassa yleensä aina torstaisin koska koululaiset menee silloin myöhempään kouluun ei tarvi äidin herätä kukonlaulun aikaan valmistaan puuroa
Synttärikakkua - ihan minulle itselleni. Ohjeen olen joskus napannut mukaani Kriitikoiden mummolasta. Alkuperäisessä ohjeessa kakun päälle paistetaan pitsi mantelista
Heippa. Äitini teki aina joskus meille lapsille suklaakiisseliä ja itsekin olen sitä joskus tehnyt. Nyt tuli useamman vuoden tauko, kun unohdin koko herkun
Aika ihania nämä aurinkoiset aamut, eikö vaan. Vaikka totta puhuen, olisin mielelläni nukkunut ainakin tunnin pidempään, mutta nyt valoisuus herättelee kovin aikaisin
Kiisselit ovat niin nopeita ja helppoja valmistaa, että melkein joka päivä ehtii jälkiruokaakin tehdä, jos vain viitsii ja mieli tekee jotain hyvää aterian päätteeksi
Perinteinen raparperikiisseli on kerran pari vuodessa pakko tehdä. Laitan mausteeksi hiukan inkivääriä sekä kanelia ja kaveriksi vatkaan yleensä kermavaahtoa
Suklaakiisseli ei ole meidän perheen vakiovieras. Mistä ihmeestä se Maitotyttö oli sen keksinyt. Kello oli jo yli 8, maanantai-iltana, minä rättipoikkiväsyneenä juuri tullut kotiin, kun Maitotyttö ilmoitti, että minä haluan tehdä nyt suklaakiisseliä
Moikka. Halusin leipoa jotain vanhalla ohjeella. Selailin kirjaa jonka olen saanut äidiltäni jo nuorena ja löysinkin paljon sellaisia reseptejä joita haluaisin kokeilla
Usein keittiössä kokkaillessa tai leipoessa saa miettiä, mihin käyttäisi ylimääräiset keltuaiset. Yleensä päädyn joko paahtovanukkaisiin tai itse tehtyyn vaniljakastikkeeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.