Kolme hyvää. sokeriton, rasvaton ja gluteiiniton marjapiirakka ”murutaikinalla”. Iltapäivän kahvivieraita kestittiin eilen xylitolilla makeutetulla, sokerittomalla ja glutenittomalla marjapiirakalla, jonka pohja muistutti murotaikinaa
A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
Paastoava Ulla-ystäväiseni tarjosi minulle muutama päivä sitten maistiaisen omasta smoothiestaan, joka oli jotakuinkin tämänkaltainen, ja palautti samalla vihreän kulhosmoothien ruokalistalleni - kiitos siitä
3 dl hyvää kasvislientä. 3 dl hyvää kasvislientä. Mökkinaapureiden tuoma hirven paisti päätyi pataan yhdessä tomaattien, sipulin ja valkosipulin kanssa
härpäkkeisiin ripoteltavaksi, mutta mitä vielä – luomukvinoa puuroutui kuin kaurapuuro konsanaan. The post Helppoa hyvää eli kvinoa-porkkanapihvit appeared first on Feel Good Kitchen
Ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoilleni ja ystävilleni. Vaikka tämä onkin ulkomainen hömpötys , mutta minä tykkään tehdä juhlan pienestäkin aiheesta joten siksi tämä ystävänpäivä leivontakin houkuttelee koska on niin sydämmellistä
Tälle päivälle tein kääretorttua pitkästä aikaa. Ajatuksena oli tehdä pääsiäisen näköinen torttu, sisältä se sitä on, mutta jotenkin tuo koristelu nyt vähän poikkesi teemasta
”Mitä kuuluu Marja-Leena, I`m sorry…” En ole Marja-Leena, mutta Paleokeittiö on nyt ollut emännän elämässä niin paitsiossa, että tekee mieli lausua nuo Leevi & The Leavingsin klassikkobiisin sanat ihan itselleen
Yleensä blogiin tulevat reseptit päivittyvät viiveellä, mutta nyt täällä linjoilla tarjoillaan saman päivän ruokaa – täysosuma ja kun taapero tankkasi kolmatta santsiannosta, niin onhan resepti jaettava muillekin
L. a. u. n. t. i. o. m. ä. p. v. l. s. k. h. d. j. r. P. e. y. B. g. ö. H. ,. T. 6. 0. -. 4. 5. 2. 1. f. 8. (. ). N. R. S. V. K. b. é. A. M. c. C. z. D. O. I. E. J. d l. t l
13. 2. 2016, kello on 0. 07 perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun kirjoitan tätä postausta. Tajusin nimittäin juuri, että ystävänpäivähän on jo päivän päästä, kääk
Croissantit (erityisesti mantelicroissantit), tuulihatut, patonki, crepet, sipulikeitto, bouillabaisse, creme brulee, croque monsieur –leivät… Meitä molempia miellyttää erityisesti se, kuinka yksinkertaisesta ruoasta voi saada käsittämättömän hyvää, kun huolella tekee
N. a. m. &. v. i. e. l. ä. k. r. n. -. o. t. u. s. H. h. y. ,. j. T. L. p. ". d. ö. J. f. I. b. g. M. R. 4. ). 5. 0. 2. 3. 1. P. K. V. A. c. O. C. S. é. <. d l. t l. O i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.