Kiitosten aika
Happylobster
Happylobster
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 annosta
  • 200 g fetaa
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 tl sitruunamehua
  • 2 rkl voita freesaamiseen
  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 200 g sipulia
  • valkosipulia
  • persiljaa
  • 1 litra kasvislientä
  • 1½ rkl fondia
  • 5 dl nestettä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • valkopippuria myllystä
  • maustepippuria myllystä
  • suolaa
  • 300 g poronkäristystä
  • 2 rkl voita
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • dl
  • 1 porkkana suikaleina
  • ½ rkl mustapippuria rouhittuna
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 l vettä
  • valmiita voitaikinalevyjä
  • 1 kananmuna
  • pellavansiemeniä
  • 4-6 annosta
  • 3 dl portviiniä
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 1 tl sitruunamehua
  • 400 g marjoja
  • 3 kananmunanvalkuaista
  • 1 dl vettä
  • 2½ dl sokeria
  • 120 asteiseksi ja kaada kuuma sokeriliemi (tässä tarvitset myös mielellään apukädet

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.